Baba Yega
Foto Benny Proot Baba Yega

Antwerpse rapper Soufiane Eddyani schenkt Baba Yega soundtrack voor film

Het is nog enkele weken geduld hebben tot de langverwachte release van de Belgische film “Baba Yega – The Movie” (vanaf 28 maart in de Vlaamse bioscoopzalen) maar vandaag al dropt de gemaskerde danssensatie de officiële titeltrack van de film: “Ai Ai Ai” feat. Soufiane Eddyani.

Voor de vocal doen de stembandloze Baba’s beroep op urban stream- en youtube sensatie Soufiane Eddyani. Hij heeft immers een stem die gehoord wordt. Op eigen houtje zette hij zichzelf in 2017 stevig op de kaart van het (urban) muzieklandschap. Met slechts een handvol songs scoorde hij meer dan 50 miljoen streams over alle streamingplatformen heen en zijn videoclips werden al meer dan 50 miljoen keer bekeken.

In de film “Baba Yega - The Movie” verdwijnt één van de vijf Baba’s van de aardbodem en moeten zijn vrienden hem terugvinden. Daarbij nemen ze het op tegen de kwaadaardige Cordelia Zen, die alle kinderen van hun spontaniteit en levensvreugde probeert te bestelen. Naast de Baba Yega’s, spelen onder anderen Barbara Sarafian, Rik Verheye, Tom Audenaert, Joke Devynck, Ludo Hoogmartens, Stefaan Degand en Sam Louwyck mee.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Krikke Den Toeveneer

    Met alle respect, maar wie gaat daar naar kijken?

Lees meer