AFP

Bijna zover: op deze dag brengt Justin Timberlake zijn nieuwe album uit

Justin Timberlake brengt op 2 februari dit jaar zijn nieuwe album uit onder de titel Man of the Woods, twee dagen voor zijn optreden tijdens de pauze van de Super Bowl. De Amerikaanse zanger kondigde zijn vijfde studioalbum vandaag aan met een korte trailer op Twitter.

"Bij dit album ben ik echt geïnspireerd door mijn zoon, mijn vrouw, mijn familie. En door waar ik vandaan kom, meer dan bij elk ander album dat ik schreef'', zegt Timberlake in de video.  "En het is persoonlijk."

De video bevat beelden van Timberlake in landschappen van Tennessee, maar ook van zijn vrouw Jessica Biel en hun zoon Silas. Pharrell Williams werkte mee aan de totstandkoming van het nieuwe album. Vrijdag 5 januari verschijnt de eerste single. 'Man of the Woods' wordt de opvolger van 'The 20/20 Experience'.

Justin Timberlake on Twitter

FRIDAY... https://t.co/oydnUMzBE8 https://t.co/sGmZ5Jvacb

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer