Billie Eilish.
BSRagency BSR Agency Billie Eilish.

Billie Eilish geeft gratis concertkaartjes weg

Billie Eilish (17) geeft fans die begaan zijn met het klimaat een gratis kaartje voor een optreden. De zangeres werkt samen met Global Citizen. Die organisatie heeft een platform waarop fans punten kunnen verdienen door zich in te lezen over de klimaatproblematiek. Wie genoeg punten verzamelt, krijgt een concertkaartje.

De 17-jarige Eilish zegt dat ze zich erge zorgen maakt over het klimaat. Haar komende tournee wil ze bijvoorbeeld zo klimaatneutraal mogelijk afleggen. Bij ieder optreden is ook een eco-dorp, een plek waar concertbezoekers informatie krijgen over klimaatverandering.

De samenwerking met Global Citizen is voor de zangeres een volgende stap om bewustwording onder haar fans te vergroten. In een aankondiging op Twitter schrijft ze dat ze haar fans graag wil informeren over milieuvervuiling en de gevolgen daarvan voor onze planeet. “We kunnen samen een meer duurzame wereld creëren”, houdt de zangeres haar volgers voor.

De ‘Where Do We Go’-tour van Eilish start volgend jaar en eindigt in juli met vier grote shows in Londen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer