Curtis Alto is klaar voor Tomorrowland Winter, bewijzen ze met concert op 3000 meter hoogte

Curtis Alto bracht een livesessie op 3000 m hoogte in Alpe d’Huez vanuit een skistation op de gletsjer. Volgende maand treden ze op tijdens de allereerste Tomorrowland Winter in Frankrijk, maar eerst volgt nog hun eigen solo concert in Vooruit op 16 februari.

 De broers Mathias en David producen house met een edgy electro kantje, met een heel eigen sound als gevolg. Hun shows variëren van experimentele en intieme sets op niet voor de hand liggende locaties als een oude elektriciteitscentrale, het Antwerpse Rubenshuis, het imposante stadspaleis Lousbergs-De Hemptinne of een machtig marineschip in het Gentse havengebied over spectaculaire optredens op de Main – en live stages van Tomorrowland.

Op 16 februari staan ze met hun eerste grote eigen liveshow in Kunstencentrum Vooruit in Gent. Muziekliefhebbers mogen zich verwachten aan een energierijke show vol nieuwe nummers, uitgewerkte sounds, een live set-up en een vloeiend samenspel tussen muziek, visuals en licht.

Curtis Alto op 3000 meter hoogte.
YouTube Curtis Alto op 3000 meter hoogte.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer