RV

De nieuwe 'Zoutelande'? 'Hoe het danst' evenaart succes van Bløf feat. Geike Arnaert

‘Hoe het danst’, het nummer van Marco Borsato, Armin Van Buuren en Davina Michelle, staat voor de zesde week op rij op de eerste plaats in de Ultratop. Daarmee doen Borsato en de zijnen het even goed als Bløf en Geike Arnaert, met hun succesnummer ‘Zoutelande’. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Dankzij die zes weken op nummer 1 wordt ‘Hoe het danst’ samen met ‘Zoutelande’ de Nederlandstalige single die dit decennium het langst op de eerste plaats stond. 

Om het succes van ‘Zoutelande’ te overtreffen, zullen ze echter nog wat meer hun best moeten doen. Die hit uit 2017 werd een jaar geleden verkozen tot grootste Nederlandstalige hit ooit in de Mega Top 50. Opvallend: daarmee stootte het liedje ‘Rood’ van Marco Borsato van de troon. Benieuwd of ‘Hoe het danst’ ook dat succes zal weten te overtreffen. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • deneckere Bernard

    typisch: alle hits uit Nederland zijn vertalingen. "Mijn dorp", "Zouteland", "Rood"...

Lees meer