5
Photo News

Exclusief voor abonnees

DE VAKANTIE VAN Dimitri Vegas & Anouk Matton: “Nooit gedacht dat ik zo'n gast zou worden die in Schoten zijn gras staat af te rijden”

Als je vliegt met een privéjet, vijf maanden per jaar wakker wordt in Ibiza en een pied-à-terre hebt in Los Angeles, wat is dan 'vakantie'? Als de Middellandse Zee je tuin is, wáár moet je dan in godsnaam naartoe om straffer en beter te doen? Soms ligt het antwoord verrassend dichtbij. In Durbuy, op een steenworp van de camping waar hij als kind de zomers doorbracht, vindt Dimitri Vegas met z'n vrouw Anouk Matton de rust. "Mijn thuis is waar mijn valies opengaat."

Tot en met vrijdag praten we elke dag met een bekende Vlaming over de manier waarop hij/zij vakantie neemt in deze bijzondere zomer. Vandaag in onze reeks ‘De vakantie van’: deejay Dimitri Vegas en zijn vrouw Anouk Matton.

Als u nu al bijna in uw auto zat, in de ijdele hoop straks uw tent naast die van Dimitri Vegas neer te poten en vanavond broederlijk worstjes te staan bakken boven de houtskool: blijf rustig thuis, u komt te laat. Een paar honderd andere vakantiegasten van Green Fields hadden vorige week meer geluk. Hadden die hooguit verwacht diep in de Ardennen campingbaas Marc Coucke tegen het lijf te lopen - blijft dan nog discutabel of dat goed is voor je vakantiegevoel - dan kregen ze in de plaats de broers Dimitri en Michael Thivaios, ofte Dimitri Vegas en Like Mike. 

De twee logeerden, elk met hun wederhelft, een paar dagen op Green Fields, in een soort van chique blokhut, daar 'ensuite' genaamd. In hun kielzog, maar louter voor de fun: wat entourage van Tomorrowland - u weet wel, dat festival in Boom waar deze zomer de halve wereld naar was afgezakt, was er niet dat c-monster geweest.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ann Van Driessche

    Gelijk hoe of wat, straffe kerels die broers, ze zetten ons land maar mooi op de kaart. Naar verluid ook vriendelijke “down to earth” jongens, daar zullen die Griekse roots wel voor iets tussen zitten. Respect.

  • Gilbert Geldof

    Als die twee eens gaan zien hoe de echte wereld in elkaar zit gaan ze serieus verschieten! Mensen die gaan werken voor 1500 euro en moeten krabben om rond te komen. Die mensen mogen huilen als ze op het einde van de maand hun rekening zien i.p.v. te huilen als je Ibiza moet verlaten.

Lees meer