Countryzangeres Dolly Parton mag dan wel een wereldster zijn vanwege haar iconische hits zoals Jolene en 9 to 5, haar eigen man Carl Dean is niet echt een liefhebber van haar muziek.
EPA Countryzangeres Dolly Parton mag dan wel een wereldster zijn vanwege haar iconische hits zoals Jolene en 9 to 5, haar eigen man Carl Dean is niet echt een liefhebber van haar muziek.

Echtgenoot van Dolly Parton niet echt fan van haar muziek

Countryzangeres Dolly Parton (73) mag dan tot de allergrootste namen in de muziekwereld behoren dankzij kleppers als ‘Jolene’ en ‘9 to 5', toch is niet iedereen een even grote fan. Zelfs haar eigen echtgenoot, Carl Dean (76), niet. 

“Hij is niet per se de grootste fan van mijn muziek”, vertelde Parton in een interview met ‘Good Morning Britain’. “Hij is trots op me en hij is blij dat ik hou van wat ik doe, maar ... Het is een gevoelig onderwerp. Ik ben zijn kleine meisje en hij maakt zich er zorgen over.” De zangeres vertelde dat haar echtgenoot, met wie ze 53 jaar getrouwd is, haar ook nog maar een paar keer live aan het werk gezien heeft. “Hij houdt van hard rock, hij houdt van Led Zeppelin en bluegrass, dus mijn muziek bevindt zich daar ergens tussenin”, vertelde ze. “Hij vindt het niet slecht, maar hij gaat niet echt moeite doen om mijn platen op te zetten, laten we het zo stellen.”

Toch klikt het nog ongelooflijk goed tussen Parton en Dean, zo vertelde ze aan presentatrice Kate Garraway. “We vinden elkaar leuk, we respecteren elkaar, we hebben het altijd leuk met elkaar. Hij is gek en ik ben gek. We lachen veel en ik denk dat dat het meest gezonde en waardevolle aspect van onze relatie is.”

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • jos beverke

    Toch een fantastische zangeres!Kwam altijd in het nieuws zonder schandaaltjes .Zoek ze maar eens op hoeveel er in de show en music business na 53 jaar nog bij hun schat zijn!

  • Heidi Werbrouck

    Als hij al 53 jaar bij je wil zijn zal het wel zijn omdat jij van jou houdt, welke muziek je ook maakt.

Lees meer