Hooverphonic
Photo News Hooverphonic

Hooverphonic gaat naar Songfestival met ‘Release Me’

Hooverphonic heeft vanochtend voor het eerst hun liedje voor het Songfestival laten horen. Het drietal trekt dit jaar naar Rotterdam om ons land te vertegenwoordigen. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Om 7u25 ging het nummer in première op MNM, tijdens de ochtendshow van  Peter Van de Veire. Later op de  middag kregen we ook voor het eerst de videoclip te zien. Luka Cruysberghs, Alex Callier en Raymond Geerts zijn vanavond te gast bij Danira Boukhriss in ‘Vandaag’, om meer uitleg te geven over hun Song. “Het wordt een écht Hooverphonic nummer”, gaven ze eerder al mee. 

Hooverphonic trekt midden mei naar het Songfestival, dat dit jaar in Nederland wordt gehouden. België zit in de eerste halve finale, op 12 mei, en moet het dan opnemen tegen onder andere Australië, Ierland, Noorwegen, Zweden en Oekraïne. Indien Hooverphonic zich bij de eerste tien deelnemers weet te plaatsen, mag de groep op zaterdag 16 mei deelnemen aan de finale.

26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eddy de decker

    Jammer Alex het liedje is mooi maar gaat niet opvallen vrees ik , je hebt ons gezegd dat je het perfecte eurosongliedje had , ik hoop dat ik me vergis echt waar , heeft niemand je dit durven zeggen ofwat ?waar zijn die knallen in het liedje dat dagenlang blijft hangen in je hoofd ? en hoogtepunt met de strijkers ? die heb je nodig om een winnend liedje te scoren , sorry te soft te zagerig en te braaf ,mischien toch een winner ? you never now

  • MARC BORGHS

    Dit is niet mijn muziekgenre (Ik luister naar klassieke muziek.) maar deze jonge vrouw kan zingen! De begeleiding getuigt eveneens van pure klasse! Daarom vrees ik dat ze geen kans maakt: zij en haar begeleiders moeten het enkel doen met hun muzikale talenten, zonder overbodige show te verkopen... Hopelijk heb ik ongelijk...

Lees meer