RV

Fans, opgelet: Cher komt naar het Sportpaleis

Goed nieuws voor de Belgische fans van Cher (72). De zangeres komt op zaterdag 28 september met haar ‘Here We Go Again Tour!’ naar het Antwerpse Sportpaleis.

Naast nieuwe songs uit het album ‘Dancing Queen’, zal Cher ook een waaier aan hits uit haar indrukwekkende repertoire brengen. De iconische superster lanceerde haar carrière in de sixties als deel van Sonny & Cher. In een industrie gedomineerd door mannen wist zij zich op de voorgrond te plaatsen. 

Tot op vandaag wordt Cher beschouwd als één van ’s werelds beste entertainers. De multi-getalenteerde Amerikaanse verkocht in haar carrière meer dan honderd miljoen platen en sleepte Grammy-, Oscar- en Emmy Awards in de wacht. Opnames, concerten, film, toneel, televisie en regie, Cher is werkelijk van alle markten thuis. Dit jaar schitterde ze opnieuw op het grote scherm in de cinema-kaskraker ‘Mamma Mia! Here We Go Again’, die als inspiratiebron dienst deed voor haar jongste album ‘Dancing Queen’.

Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 december om 9u.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Pedro Gonzalez

    Iedere dag kan ik luisteren naar haar Musetta's Walz uit de film Moonstruck

  • mark germanus

    Cher was en is nog altijd mijn favoriete zangeres,speciaal de nummers uit de jaren 60 en 70.

Lees meer