3 Voor het Sunset Concert van Niels Destadsbader kwamen 15.000 fans naar Oostende.
Qmusic Voor het Sunset Concert van Niels Destadsbader kwamen 15.000 fans naar Oostende.

Exclusief voor abonnees

11de editie van Q-Beach House: "Warmer, drukker en straffer dan ooit"

De kaap van 150.000 bezoekers is gerond, vier weken nadat het Q-Beach House op het strand van Oostende de deuren opende. Een absoluut record. Met dank aan het tropische weer, de vakantiesfeer en de zomerse Q-muziek. Eén van de deejays die elke weekdag achter de knoppen staat, is Vincent Fierens.

De eerste hittegolf van het jaar is een feit en dat zullen ze in het Q-Beach House in Oostende geweten hebben. Al in de voormiddag was het alweer volle bak. "Het is hier echt over de koppen lopen. Net zoals alle voorbije dagen. Een zottenkot", lacht Vincent, voor de vierde zomer al aan de slag in het Beach House. Op 13 augustus wordt hij 26 jaar en hij weet nu al dat het een dag wordt om nooit te vergeten. "Normaal vier ik mijn verjaardag altijd in Antwerpen, thuis met vrienden of familie. Deze keer zal het met cocktails op het strand zijn", lacht hij.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • guido vermeyen

    Wat bezielt de mens de drukte van die festivals op te zoeken, zich laveloos te drinken, en tussen zwetende stinkende lichamen te staan hotsen en te trotseren. Het lawaai van de muziek geen enkel probleem van geluidsvervuiling gesproken, het gezeik op het strand, en 's anderendaags liggen daar weer mensen op, want geen regen die het wegspoelt...festivals zijn een pest geworden, omdat er gewoon teveel zijn.

Lees meer