Chris Brown.
AP Chris Brown.

Jonge fan valt flauw op podium bij Chris Brown

Chris Brown (29) trad woensdagavond op in New Jersey met zijn Full Moon Tour en nodigde een jonge fan uit om op het podium te komen. Het jongetje was daar zo van onder de indruk dat hij flauwviel.

In het begin ging het nog goed. Terwijl Chris Brown zijn hit 'Loyal' zingt, danst de jongen voorzichtig mee en kijkt hij vol bewondering naar zijn grote idool. Maar wanneer Brown de jongen kort daarop ook nog een knuffel geeft, valt hij los in Chris z’n armen. De rapper twijfelt geen minuut en tilt de jongen op en geeft hem aan een beveiligingsagent. 

Chris plaatste een video van het incident op Instagram. "Ik hou van mijn fans. Ik was echt wel eventjes bang. Dit kind is legendarisch”, schrijft hij erbij. Hoe het nu met het jongetje is, is niet bekend.

I LOVE MY FANS BRO❤️🙏🏽. I WAS SCARED FOR A SECOND😳💪🏽. THE KID IS LEGENDARY

Een foto die is geplaatst door null (@chrisbrownofficial) op

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Melanie Van den broeck

    Gewoon de warmte erbij zal teveel geweest zijn.

  • Johan Coppens

    tja... een slechte adem zeker...

Lees meer