Michael Bublé komt volgend jaar naar Antwerpen.
EPA Michael Bublé komt volgend jaar naar Antwerpen.

Michael Bublé komt volgend jaar naar het Sportpaleis

Michael Bublé komt naar Antwerpen. De Canadese zanger staat op 3 november 2019 in het Sportpaleis, kondigt Live Nation aan. 

De tournee van Bublé, die in het teken staat van zijn nieuwe album Love dat vrijdag uitkomt, begint op 13 februari in Tampa in de Amerikaanse staat Florida en doet onder meer 27 steden in de Verenigde Staten aan. Het Europese deel begint op 21 september in Wenen en gaat langs negentien verschillende Europese steden en landen.

Het is de eerste tournee van MIchael Bublé sinds zijn zoon Noah is genezen van kanker. Afgelopen zomer heeft Michael Bublé voor het eerst in twee jaar weer opgetreden. De Canadese zanger maakte in Hyde Park zijn comeback tijdens het Londense festival British Summer Time 2018. Daarnaast gaf hij in augustus shows in Dublin, Londen en Sydney, waar hij optrad voor meer dan 150.000 fans.

Bublé komt op 2 november ook naar de Amsterdamse Ziggo Dome. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer