Photo News

Drie jonge festivalgangers verkracht op Dour

Op de festivalweide van Dour zijn drie jonge festivalgangers verkracht. De feiten hebben zich afgelopen woensdag afgespeeld, maar meer details zijn er voorlopig niet. Dat schrijft La Dernière Heure. 

Er werd een onderzoek geopend naar wat precies gebeurd is op het Waalse festival. Afgelopen woensdag, op de eerste dag van het festival, zouden drie jonge vrouwen verkracht zijn. Hun precieze leeftijd is niet bekend. De politie van de regio Hauts-Pays houdt de lippen voorlopig stijf op elkaar, om het verdere verloop van het onderzoek niet te verstoren.

Eerder was er sprake van een serieverkrachter, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Volgens La Dernière Heure werden de drie verkrachtingen los van elkaar gepleegd. De slachtoffers kregen ondersteuning van de cel psychologische ondersteuning.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Cor Dierckx

    Als ze gevat worden is het tegenwoordig een straf voorwaardelijk we hebben het deze week in Veurne nog gezien.

  • annelies eylenbosch

    Er worden toch geen straffen gegeven, zelfs niet voor kinderen te bepotelen...dus laat staan voor jonge vrouwen...Dit signaal geeft onze overheid, ons gerecht. Het zal er dus niet op verbeteren...

Lees meer