10 Pukkelpop 2019
Joel Hoylaerts / Photo News Pukkelpop 2019

Exclusief voor abonnees

Festivalticket gekocht voor deze zomer? Dit kan je verwachten van de desbetreffende organisaties

Hoewel we nog steeds niet weten wat er met kleinere festivals en happenings gaat gebeuren, is het al wel duidelijk dat massa-evenementen al zeker niet mogen doorgaan tot en met 31 augustus. Maar wat als jij al een ticket had gekocht voor pakweg Graspop, Rock Werchter, Lokerse Feesten of The Qontinent? Wij zochten het uit.

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carla Van Geel

    Als er geen vaccin verwacht wordt vòòr volgende zomer moet men ook nog niet aan tickets denken, van alles wat wel mogelijk is genieten en herontdekken lijkt gezonder dan ontevreden en knarsetandend te smachten naar wat we 'tijdelijk' niet meer hebben.

  • Jan Claes

    Veel kleinere organisaties zeggen: uw ticket blijft geldig voor volgend jaar. Maar bij bvb Rock Werchter zetten ze uw ticket om in een tegoedbon. Dat kan dus alleen maar betekenen dat Werchter volgend jaar weer een pak duurder wordt, dus dat met het tegoed van dit jaar ge nog moet bijleggen om volgend jaar te mogen gaan.

Lees meer