2 Illustratiebeeld: het festival vorig jaar.
Joel Hoylaerts / Photonews Illustratiebeeld: het festival vorig jaar.

Rock Werchter kondigt editie 2021 aan en maakt eerste 21 bands bekend

Rock Werchter gaat volgend jaar door, zo maakte de festivalorganisatie zonet bekend. Het festival zal plaatsvinden van 1 tot 4 juli 2021. Vanavond zijn de eerste namen bekend gemaakt, waaronder ook een aantal bands die normaal dit jaar hadden moeten spelen op de heilige wei van Werchter. Het gaat onder meer om twenty one pilots, Royal Blood en PIXIES.

De volledige lijst met namen die vanavond bekend werd gemaakt is: twenty one pilots, PIXIES, The Lumineers, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Rag’n’Bone Man, Mike Skinner and The Streets, Cigarettes After Sex, Miles Kane, Fontaines D.C. GoGo Penguin, Cavetown, Big Thief, girl in red, Black Pumas and The Dead South, Gorillaz, alt-J, Jamie xx, Royal Blood, Nothing But Thieves en boy pablo. 

De ticketverkoop voor het festival gaan komende vrijdag om 10 uur al van start. De prijs is dezelfde als dit jaar. Mensen die al in het bezit zijn van een ticket voor de afgelaste editie 2020, zullen deze week een e-mail ontvangen. Ze kunnen kiezen om hun ticket te ruilen naar volgend jaar of een krediet ontvangen voor de waarde van hun boeking. Dat krediet kan dan gebruikt worden voor alle festivals die in 2021 en 2022 op het Festivalpark in Werchter plaatsvinden.

Lees ook: BEST OF WERCHTER. Het beste optreden ooit, toen mensen stonden te huilen van puur geluk: de 20 meest memorabele concerten, deel 4

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
2
Joel Hoylaerts / Photonews

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marcel haagen

    Moet dat echt allemaal steeds groter, meer voor wie en waarom? De wereld de zomer gaan verder ook zonder festivals.

  • Steven Coppieters

    Allez vooruit, dus als editie 2021 in het slechste geval ook niet kan doorgaan, weer zoveel kredieten erbij.

Lees meer