Festivalgangers bij het podium van Extrema outdoor.
Foto Van Galen Festivalgangers bij het podium van Extrema outdoor.

Ticketverkoop Extrema Outdoor voorlopig stopgezet

Extrema Outdoor, het driedaagse house- en technofestival in Houthalen-Helchteren, heeft zijn ticketverkoop voorlopig stopgezet, zo meldt de organisatie op Facebook. Het festival wil de verdere coronamaatregelen van de overheid afwachten. De tiende editie van Extrema Outdoor zou tijdens het pinksterweekend van 29 tot 31 mei plaatsvinden.

Extrema Outdoor heeft de pauzeknop ingedrukt voor zijn ticketverkoop tot de organisatie meer informatie heeft. “De gezondheid van onze bezoekers en onze staf is onze hoogste prioriteit. Wanneer de omstandigheden evolueren, zullen we het verdict van de overheid kunnen aankondigen”, klinkt het op Facebook.

De organisatie benadrukt dat het erg onzekere tijden zijn, ook voor festivals. “Deze beslissing ligt uiteindelijk niet in onze handen”, gaat het verder. “Wat de uitkomst ook zal zijn, we zullen de juiste oplossing hebben voor iedereen die ons festival wilde bezoeken.” 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer