Wat is er aan de hand met Tomorrowland?
Facebook/HLN Wat is er aan de hand met Tomorrowland?

Tomorrowland kleurt zwart op sociale media, maar wat is de verborgen boodschap?

Vreemde toestanden op de sociale media van Tomorrowland, vandaag. Het wereldberoemde festival uit Boom kleurde volledig zwart. Fans proberen het mysterie achter de donker gekleurde afbeeldingen te achterhalen, tot nu toe nog zonder succes. 

Alle profielfoto’s van Tomorrowland op zowel Facebook, Twitter en Instagram zijn vandaag volledig zwart gekleurd. Wees gerust, er is niemand overleden, zo liet de organisatie al weten. Waar het dan wél over gaat, wil men nog niet kwijt. Woordvoeder Debby Wilmsen geeft slechts één mysterieuze hint: “Light travels faster than sound. Dat is het enige dat ik voorlopig kan zeggen.” Licht reist sneller dan het geluid, zodus, maar wat wil dat zeggen? Voorlopig zijn fans er nog niet uit, maar de organisatie zal binnenkort ongetwijfeld met een interessant nieuwtje op de proppen komen. 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Anthony Vandooren

    Tommorowland Afrika? Tis maar een gok é..

  • Bernard Swenden

    dit hebben ze afgekeken van Epic-games met 'fortnite'. dit dient enkel om de hype te creëren voor hun verkoop van tickets voor volgend jaar. meer moet je daar niet achter zoeken

Lees meer