Tomorrowland
Youtube Tomorrowland

Belgische tickets Tomorrowland in recordtempo uitverkocht

De eerste ronde tickets voor Tomorrowland, voorbehouden voor Belgische festivalgangers, is zaterdagochtend in geen tijd de deur uitgevlogen. Op 26 minuten waren alle tickets weg, een record voor het festival. Wie geen ticket kon bemachtigen, kan om 17 uur opnieuw een poging wagen tijdens de internationale verkoop.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Liefhebbers van dancemuziek zaten zaterdagochtend massaal aan hun computerscherm gekluisterd voor de Belgische ticketverkoop. Wie kans wilde maken op een combi- of dagticket, moest zich op voorhand registreren. “Het aantal preregistraties lag zowel nationaal als internationaal op hetzelfde niveau als vorig jaar”, zegt woordvoerder Debby Wilmsen.

De “Full Madness”-combitickets, voor een van de twee festivalweekends, waren al na enkele minuten allemaal verkocht, de dagtickets volgden niet veel later. Op 26 minuten waren alle tickets weg. “Dat is een record”, zegt Wilmsen. “De verwerking van de bestellingen en betalingen verliep enorm vlot.”

Eerder konden buurtbewoners van het festival al een ticket aankopen.

In totaal zijn nu 200.000 van de 400.000 combi- en dagtickets verkocht. Wie geen ticket kon bemachtigen, kan om 17 uur opnieuw proberen tijdens de internationale voorverkoop. Volgende week zaterdag volgt nog een internationale verkoopronde.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerard Gerrits

    Yes gewoon gelukt! Wij zijn er bij na al die jaren

  • Dirk De Weert

    Verspil jullie tijd en geld maar aan dit overbevolkt festival, de goede oude tijd wanneer het nog aangenaam was zijn al lang voorbij.

Lees meer