Tomorrowland/ Sfeerbeelden *** Boom, Belgie - 19/07/2019 Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews ***
Tomorrowland/ Sfeerbeelden *** Boom, Belgie - 19/07/2019 Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews ***

NBA-legende Shaquille O’Neal is de grootste

Een van de meest opmerkelijke namen op de affiche gisteren - De Romeo’s daargelaten? Dat moet wel Shaquille O’Neal (47) geweest zijn. De voormalige NBA-speler speelde op de Main Stage onder de naam DJ Diesel een stevige set die fans van moshpits alle kansen gaf. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Tot 2011 was Shaquille O’Neal dé ster van de Amerikaanse NBA. Tegenwoordig concentreert de voormalige basketballer zich liever op zijn dj-carrière, onder de naam DJ Diesel. In een strak wit marcelleke ziet hij er misschien iets minder strak uit dan in zijn hoogdagen, maar met zijn 2 meter 16 is hij nog steeds even imposant als vroeger. Muzikaal kiest O’Neal voor een stevige set die bekende hits als ‘Smells Like Teen Spirit’ (Nirvana), ‘Mr. Brightside’ (The Killers) en zelfs ‘Everytime We Touch’ (Cascada) mengt met stevige stampers. Wie houdt van moshpits en het betere benenwerk, kwam dus ruim aan zijn trekken. 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddy Van Hulst

    moshpits? zet dat zootje ff mee in een echte moshphit op een metalfestival en we gaan 's goed lachen

  • Kate Epelo

    Super veel respect, dit festival heeft niet veel meer te maken met de HOUSE MUSIC

Lees meer