Janet Jackson
REUTERS Janet Jackson

Janet Jackson eert Michael met clip-remake

De zestigste geboortedag van Michael Jackson gaat niet onopgemerkt voorbij aan zijn zus Janet. Ze maakte ter nagedachtenis aan de in 2009 overleden zanger een remake van Michaels videoclip van 'Remember The Time' uit 1992.

TMZ publiceerde woensdag een deel van de clip. Janet werkte voor de opname samen met internetster Kwaylon Rogers, die ze ontmoette tijdens de Billboard Awards eerder dit jaar. De zangeres speelt in de video de koningin die oordeelt over verschillende dansers, een rol die in het origineel door Iman werd gespeeld. Ook Eddie Murphy en basketballer Magic Johnson hadden toen een rolletje.

'Remember The Time' is afkomstig van Michaels album Dangerous en werd in vele landen een hit. In Nederland kwam de single tot de vierde plaats.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer