AP

Jay-Z verrast op verjaardag en is weer te beluisteren op Spotify

Jay-Z, die het in zijn carrière van drugsdealer tot rapper van 1 miljard wist te schoppen, viert vandaag zijn vijftigste verjaardag ook met een terugkeer op Spotify. Het hele repertoire van de rapper en muziekproducent is weer op de muziekstreamingsdienst te beluisteren. 

“Gefeliciteerd Hov, welkom terug op Spotify”, aldus Spotify op Twitter. Jay-Z is eigenaar van Tidal, een concurrent van Spotify. Sinds 2017 is zijn muziek exclusief daar te beluisteren en haalde hij bijna al zijn nummers van Spotify en Apple Music af. Hoe lang zijn muziek op Spotify blijft staan is voorlopig onduidelijk.

Tidal werd in 2014 in Noorwegen opgericht en in 2015 door Jay-Z overgenomen. Onder meer Jay-Z’s vrouw Beyoncé, Kanye West, Taylor Swift, Rihanna en Coldplay zijn erop terug te vinden. De dienst heeft een geschatte 3 miljoen gebruikers. Het Zweedse Spotify heeft daarentegen bijna 250 miljoen gebruikers.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer