4
PHN

Kate Ryan, Sylver en Lasgo trappen Belgisch dance-feestje af in Madrid

Zaterdag werd in Madrid de aftrap gegeven van 'Love The Tuenties', een vijfdelige tour waarbij maar liefst 9 Belgische dance-acts de komende maanden het podium zullen delen. De openingsavond was een schot in de roos.

Niet 1 keer maar wel 5 keer zullen Sylver, Kate Ryan, Ian Van Dahl, Lasgo, Jessy, Dee Dee, La Luna, Orion Too Feat. Caitlin en Anneke van Hooff (TLD) er de komende maanden samen het podium delen.

De openingsavond op zaterdag was alvast een schot in de roos. Maar liefst 20.000 muziekliefhebbers - het evenement was volledig uitverkocht - genoten van de optredens in het Wizink Center in Madrid. Achteraf was er een afterparty voor maar liefst 6.000 aanwezigen in de grootste club van Madrid.

In onderstaande video zie je onder meer hoe Kate Ryan het immense publiek aan het zingen krijgt:

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Sylver, Kate Ryan, Ian Van Dahl, Lasgo, Jessy, Dee Dee, La Luna, Orion Too Feat. Caitlin en TLD zijn stuk voor stuk Belgische top 10 dance acts uit de jaren 90 die nog steeds boekingsaanvragen uit alle uithoeken van de wereld ontvangen. Van Groot-Britannië over de Verenigde Staten tot Polen, Spanje, Israël en Duitsland.

4
PHN

Dat ze allen nog eens op 1 podium stonden dateert ondertussen van 17 jaar geleden. Dat de artiesten daarvoor naar Spanje moeten is mooi meegenomen. Stiekem hopen ze dat één of andere organisator het lef heeft om deze acts allemaal samen ook bij ons te programmeren.

4
PHN

Na Madrid volgen er nog gelijkaardige shows in Bilbao, Valencia, Barcelona en Zaragoza. 

4 Niet 1 keer maar wel 5 keer zullen Sylver, Kate Ryan, Ian Van Dahl, Lasgo, Jessy, Dee Dee, La Luna, Orion Too Feat. Caitlin en Anneke van Hooff (TLD) er de komende maanden samen het podium delen.
PHN Niet 1 keer maar wel 5 keer zullen Sylver, Kate Ryan, Ian Van Dahl, Lasgo, Jessy, Dee Dee, La Luna, Orion Too Feat. Caitlin en Anneke van Hooff (TLD) er de komende maanden samen het podium delen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer