Lindsay Lohan
Andy Kropa/Invision/AP Lindsay Lohan

Lindsay Lohan brengt nieuwe muziek uit (en dat klinkt zo)

We hebben er elf jaar op moeten wachten, maar Lindsay Lohan (33) heeft nieuwe muziek klaar. De actrice liet een podcast in Dubai dertig seconden horen van het nummer ‘Xanax’.

Presentator Kris Fade liet weten dat het liedje gaat over "angstgevoelens en druk en hoe je goed voor jezelf moet zorgen". Volgens hem komt de single "zeer, zeer binnenkort" uit. In het voorproefje lijkt de 33-jarige het verslavende kalmeringsmiddel Xanax toe te zingen: "Ik probeer van je weg te blijven, maar je maakt me high. Ik kan nog wel één tripje maken, alleen vannacht."

Lohan, die vooral bekend is als actrice, bracht in 2004 voor het eerst een plaat uit, ‘Speak’. Het album behaalde de platina status. Een jaar erop volgde ‘A Little More Personal (Raw)’, waarvoor de actrice een gouden plaat in ontvangst mocht nemen. In 2008 kwam haar laatste single ‘Bossy’ uit, die een minder groot succes was. 

In juni van dit jaar deelde Lohan via Instagram twee foto’s waarop te zien is dat ze in de studio staat om nieuwe songs in te blikken. Het resultaat van die opnamesessies is nu dus te horen. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer