3 LeFtO.
Red Bull Elektropedia Awards LeFtO.

LeFtO klopt Dimitri Vegas & Like Mike als beste Belgische dj

Stromae domineert voor tweede jaar op rij Elektropedia Awards

Dj LeFtO, onder meer bekend van Studio Brussel, klopte Dimitri Vegas & Like Mike kloppen als beste Belgische dj op Red Bull Elektropedia Awards, de Belgische prijzen voor elektronische muziek. Daar domineerde Stromae voor het tweede jaar op rij. Hij ging naar huis met een beeldje in alle categorieën waarin hij genomineerd was.

Stromae won de award voor Artist of the Year, Best Live Act en Best Video voor het nummer 'Ta Fête'. Hij slaagt er ook als eerste in om de roemruchte 'Tomorrowland After Movie' van de overwinning te houden in die laatste categorie.

Oscar and the Wolf, de groep van frontman Max Colombie en vooraf gezien als de grootste favoriet, kon uiteindelijk maar twee nominaties verzilveren van de acht categorieën waarin het genomineerd was: Best Album en Breakthrough.

3 Oscar and the Wolf, de groep van frontman Max Colombie, maakte de hoge verwachtingen niet waar.
rv Oscar and the Wolf, de groep van frontman Max Colombie, maakte de hoge verwachtingen niet waar.

Boiler Room

Dj LeFtO kon Dimitri Vegas & Like Mike en 2ManyDJs kloppen in de eerste Belgische dj top 100 van Elektropedia. Opmerkelijk dat bij het afroepen van Vegas en Mike als runner up er boegeroep door de zaal weerklonk, al waren de broers zelf vandaag niet van de partij.

LeFtO scoorde niet enkel als dj. Ook partyconcept Boiler Room, waarvan LeFtO eerder dit jaar gastheer was in de Brusselse Bonnefooi, werd duidelijk gesmaakt. Dat ging naar huis met de prijs voor Best Party.

Tomorrowland en Fuse zijn al vier jaar op rij ongenaakbaar als respectievelijk Best Festival en Best Club. Netsky won dan weer het vierde jaar op rij de award voor Best Song, dit keer voor 'Running Low'.

3 Het Fuse-team.
Red Bull Elektropedia Awards Het Fuse-team.

Lees meer