Niall Horan
BSRagency BACKGRID Niall Horan

Niall Horan slaat hoop de kop in: “Er komt geen One Direction-reünie”

De geruchten over een One Direction-reünie deden een tijdje de ronde, maar fans van de boyband worden nu toch teleurgesteld. Oud-bandlid Niall Horan (26) ontkent alle roddels.

Komt One Direction nu wel of niet opnieuw bij elkaar? De afgelopen weken gonsde het van geruchten over een mogelijke reünie. "We hebben er amper over gepraat", zegt Niall Horan echter in het radioprogramma Smallzy's Surgery. "We hebben gekeken of we iets hadden liggen om uit te brengen, maar dat bleek niet zo te zijn.” De band zou in juli tien jaar bij elkaar zijn geweest. Daarom gingen de geruchten dat de band weer bij elkaar zou komen om dit te vieren.

Solo
Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan en Louis Tomlinson werden in 2010 enorm populair door hun deelname aan de Britse X-Factor. Vooral het nummer ‘What Makes You Beautiful’ was een enorme hit. Malik besloot in 2015 uit de band te stappen. Een jaar later gingen de overige vier leden ook solo.

Lees ook: 

Mogelijke reünie One Direction in de maak

Reünie One Direction lijkt onwaarschijnlijk: “Het is gewoon niet haalbaar op dit moment”

Nu alle leden Zayn weer volgen op sociale media, zwellen geruchten over One Direction’-reünie verder aan

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer