Bollen

Niels Destadsbader voorziet extra zitplaatsen voor kinderen tijdens concert

Goed nieuws voor wie geen tickets heeft kunnen kopen voor het concert van Niels Destadsbader in het Sportpaleis op 8 december. De zanger kondigt op Instagram aan dat er nieuwe tickets te koop aangeboden worden. 

“We krijgen heel veel vragen en mailtjes van mensen die zeggen dat ze graag met hun kinderen naar het Sportpaleis willen komen, maar dat alle zitplaatsen weg zijn”, begint Niels zijn verhaal op Instagram Stories. “Voor een groot aantal van die mensen zorgen wij voor een oplossing, want voor de show op zondag 8 december gaan wij enkele extra zitplaatsen vrijmaken.”

De extra plaatsen zijn vanaf vandaag, zaterdag, om 14 uur te koop op de website van Livenation. “Als je snel genoeg bent, en een beetje geluk hebt, dan zie ik je op zondag 8 december, samen met je kinderen”, gaat Niels verder.

Na zijn boodschap kreeg Niels nog enkele vragen van fans. Mogen zwangere vrouwen en mensen met epilepsie die niet een heel concert recht kunnen staan ook tickets kopen? “Natuurlijk”, reageert hij.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer