2 Met de vorige plaat wilden ze "iedereen met zijn gat laten schudden", nu hadden Kris en Koen Wauters een album met een 'hart' voor ogen. "Met teksten die ergens over gaan. Misschien heeft het met de leeftijd te maken."
Kristof Ghyselinck Met de vorige plaat wilden ze "iedereen met zijn gat laten schudden", nu hadden Kris en Koen Wauters een album met een 'hart' voor ogen. "Met teksten die ergens over gaan. Misschien heeft het met de leeftijd te maken."

Exclusief voor abonnees

Nieuw Clouseau-album niet altijd even vrolijk: "'De Swenti's spreken Swentisch': dat krijg ik niet meer uit mijn strot"

De dansschoenen kunnen in de kast en de 'vonken en vuur' spatten vooral uit relatiebarsten. Clouseau heeft een nieuw album klaar, maar 'Tweesprong' - de eerste volledige productie van Kris Wauters (54) - herbergt naast liefde en bloedmooie songs ook parels die pijn doen. "Nee, Zita en Nono waren niet van hun melk", zegt Koen (52). "Ze weten dat het goed gaat thuis."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hedwige Dubois

    Amai, zoveel onterechte kritiek. Ik vind Koen een goede zanger is altijd de moeite naar een optreden te gaan van Clouseau. Je blijft niet zolang succesvol als je niet goed bent. Hopelijk doen ze nog lang voort.

  • Eddy Serneels

    De media zal er wel voor zorgen dat dit nieuwe album een succes wordt !

Lees meer