2 Met de vorige plaat wilden ze "iedereen met zijn gat laten schudden", nu hadden Kris en Koen Wauters een album met een 'hart' voor ogen. "Met teksten die ergens over gaan. Misschien heeft het met de leeftijd te maken."
Kristof Ghyselinck Met de vorige plaat wilden ze "iedereen met zijn gat laten schudden", nu hadden Kris en Koen Wauters een album met een 'hart' voor ogen. "Met teksten die ergens over gaan. Misschien heeft het met de leeftijd te maken."

Exclusief voor abonnees

Nieuw Clouseau-album niet altijd even vrolijk: "'De Swenti's spreken Swentisch': dat krijg ik niet meer uit mijn strot"

De dansschoenen kunnen in de kast en de 'vonken en vuur' spatten vooral uit relatiebarsten. Clouseau heeft een nieuw album klaar, maar 'Tweesprong' - de eerste volledige productie van Kris Wauters (54) - herbergt naast liefde en bloedmooie songs ook parels die pijn doen. "Nee, Zita en Nono waren niet van hun melk", zegt Koen (52). "Ze weten dat het goed gaat thuis."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Hedwige Dubois

    Amai, zoveel onterechte kritiek. Ik vind Koen een goede zanger is altijd de moeite naar een optreden te gaan van Clouseau. Je blijft niet zolang succesvol als je niet goed bent. Hopelijk doen ze nog lang voort.

  • Freddy Madou

    Man, man alle respect voor koen maar begint eerst een keer niet vals te zingen , op tv hoorde ik de aankondiging van de nieuwe cd op tv, man jongens de intro is zo vals gezongen, in belgium got talent mocht hij direct naar huis gaan, ik noem dit geen zingen meer.

Lees meer