RV

Nieuwe single: Ozark Henry en Henri PFR nemen samen nummer op

Ozark Henry en Henri PFR zijn samen de studio ingedoken. Het resultaat is de single ‘Bullet’. "We vonden het allebei en mooie opportuniteit om noord en zuid van ons vlakke land samen te brengen in een nieuwe song", zegt Henri PFR. Henri — née Peiffer — is dankzij hits als ‘Flames’ en ‘Until the End’ niet enkel in Wallonië een superster, ook Vlaanderen ging sinds kort overstag voor de jonge Brusselse dj. Piet Goddaer verenigt met Ozark Henry al jaren beide landsdelen. 

De twee vonden elkaar nu in de studio. "Ik was op zoek naar een zanger en schrijver voor één van mijn nummers", zegt Henri. "Ik belde Piet Goddaer omdat ik Ozark Henry een geweldige artiest vind en gelukkig voor mij was hij juist vrij. Piet gaf me meteen een afspraak in zijn studio aan zee. Toen ik voor het eerst kwam, was ik supergestresseerd. Maar heel snel voelde ik me op m’n gemak en geïnspireerd. Zijn studio is gewoonweg prachtig. Hij heeft een buitengewone 360° ‘immersive sound’-installatie, omdat hij al heel wat geëxperimenteerd heeft met deze nieuwe audiotechnologie. Het was voor mij een hele mooie ontmoeting en ontdekking. Hij is een mentor voor mij. En er was een echte klik tussen ons." 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Albert De koning

    Keigoeie artiest, die Ozark Henry.

Lees meer