2
Borgerhoff

Exclusief voor abonnees

Ook Pat Krimson pakt uit met WK-lied: "Natalia’s poging? Vind het niet geslaagd, Sorry!"

Komt het - officieuze - WK-lied van Natalia (37)? Zij geniet in elk geval de volle steun van Qmusic. En dat stemt Patrick Claesen (53) ontevreden. "Ík heb de perfecte song klaar", zegt hij deze week in Dag Allemaal. "Maar wie gaat díe nu nog draaien?’"

Volgende maand start het WK voetbal, zonder officieel lied voor de Rode Duivels. De Voetbalbond besliste om de vrouwonvriendelijke rapper Damso niet te vervangen. Maar dat de Rode ­Duivels zonder muzikale ondersteuning naar Rusland zullen afreizen, lijkt ondenkbaar.

Kandidaten genoeg om de vrijgekomen ruimte in te nemen. Steve Tielens was de eerste, zanger Rinus waagde een poging, en nu wordt niemand minder dan Natalia naar voren geschoven. Haar ‘Hear that Sound’ is een antwoord op
een oproep van Q-dj Vincent Fierens. Natalia gaf in het programma van Sam De Bruyn al een voorsmaakje en verklapte dat ze er enkele woorden Swahili in heeft verwerkt. Een verwijzing naar haar favoriete Duivel Romelu Lukaku.

‘Shakira’

Wie niet warm loopt voor de pogingen van z’n collega’s, is ‘voetbaldier’ Pat Krimson. Hij heeft z’n eigen nummer klaar, ‘Belgium Davai’. "Mag ik eerlijk zijn?" zegt Patje in Dag Allemaal. "Van de liedjes die ik gehoord heb, vind ik er niet één echt geslaagd. Ook dat van Natalia niet. Sorry. Ik herken er Shakira in. Voor mij mag het meer ‘pompen’ en ik ben ervan overtuigd dat de supporters het met me eens zijn."

Je spreekt uit ervaring?

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Naomi Beal

    Pat alles wat je maakt is goed, inderdaad dat van Natalia doet me ook denken aan Shakira, waka waka. Laat maar komen Patje ik denk wel dat ze het gaan draaien.

  • Domien Deschutter

    go pat!!

Lees meer