Dorothee en Pink
rv Dorothee en Pink

Pink compleet sprakeloos nadat fan 'Perfect' covert: "Dat ga ik hierna niet meer zingen hoor"

De twaalfjarige Victoria Anthony heeft heel Vancouver (en de rest van de wereld) verbaasd met haar cover van Pinks 'Perfect'. Die werd, net als de rest van het stadion, weggeblazen door het talent van het meisje.

Victoria startte haar campagne enkele weken voor het concert van Pink in Vancouver. Onder de hashtag #VicandPink plaatste het meisje video's en tweets met het verzoek om samen met de Amerikaanse zangeres te mogen zingen. 

Op de dag van het concert wist Victoria nog steeds niet zeker of ze haar kans zou krijgen. Tot Pink plots naar haar toestapte en vroeg: "Ben jij het meisje over wie ik las? Ben jij de zangeres? Wil je iets zingen?" Victoria stapte naar voren en gaf, ondanks haar zenuwen, stevig van katoen. Tot grote verwondering van Pink en de rest van het stadion.

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Patric Moens

    Ik wacht al jaren om met de broertjes Clouseau eens op een podium te staan, en samen domino te zingen.Blijven dromen zeker?

  • Kim Schrooten

    Pink is geweldig!!!!

Lees meer