'Kom wat dichterbij' van Regi, OT en Jake Reese is nu al een hit.
VTM 'Kom wat dichterbij' van Regi, OT en Jake Reese is nu al een hit.

Programma is nog niet gestart, maar Regi scoort nu al eerste ‘Liefde voor Muziek’-hit

Nog voor de start van het nieuwe seizoen heeft het programma ‘Liefde voor Muziek’ al een hit opgeleverd. Regi, OT en Jake Reese zijn deze week de hoogste nieuwkomer in de Ultratop met de Gene Thomas-cover ‘Kom wat dichterbij’. Ze stormen de charts binnen op plek 11. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In de Vlaamse Top 50 doet het trio het nog beter. Daar stoot het nummer meteen door naar de eerste plaats. Een unicum voor Regi. De Limburgse dj bracht nooit eerder een Nederlandstalig nummer uit. Dat ‘Kom wat dichterbij’ nu meteen aan de top staat, is dus een straffe prestatie. 

Het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ gaat op 30 maart van start op VTM. De eerste aflevering zal rond Karen Damen draaien. Naast de ex-K3-zangeres en Regi zijn ook André Hazes, Gene Thomas, Sean Dhondt, Peter Van Laet van Mama’s Jasje en Tom Dice & Kato Callebaut van The Starlings in de nieuwe reeks te zien. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer