IJsland songfestival
Giphy IJsland songfestival

Songfestival-sensatie Daði Freyr komt naar Brussel

De IJslandse groep Daði Freyr komt in december naar ons land. Met hun catchy single ‘Think About Things’ werden ze bestempeld als de absolute favorieten van het Eurovisiesongfestival.

Het event in Rotterdam kon dit jaar helaas niet doorgaan vanwege de coronacrisis, maar bij fans bestaat er geen twijfel over: dit waren de winnaars geworden. Gelukkig voor de groep verwierven ze alsnog internationale bekendheid, en kunnen ze vertrekken op tour. Op 11 december trekken ze naar de Brusselse Botanique. Benieuwd of ze ook op het podium zo’n gekke dansjes doen als in hun videoclip? Dan kan je tickets bestellen via deze link. Of de groep ook volgend jaar terugkeert om IJsland te verdedigen op het Songfestival, hebben ze nog niet officieel bevestigd. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer