2
EPA

Taylor Swift reageert op gelekt album

Hier is hij dan: de volledige tracklist van Taylor Swifts nieuwe album 'Reputation'. De popster gaf de lijst gisteren (dinsdag, nvdr) vrij nadat identieke foto's van het album en de lijst van songs op sociale media werden gelekt. 

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar op 10 november is het eindelijk zover: popster Taylor Swift brengt dan haar langverwachte plaat 'Reputation' uit. Vorige week doken op de sociale media echter al foto's op van het nagelnieuwe album. 

"3 dagen"

De popster heeft nu gereageerd door de officiële en volledige tracklist vrij te gegeven van het zesde studioalbum. Swift gaf geen commentaar op het vermeende lek, in haar bijschrift bleef het beperkt tot "3 dagen tot #reputation".

Wat de Swifties kunnen verwachten? Liefst 15 nummers in totaal, het op een na langst album van de zangeres. Haar goede vrienden Ed Sheeran en rapper Future komen ook aan bod op de plaat.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Swift te maken krijgt met een lek, ook haar videoclip bij 'Style' werd destijds een aantal uur voor de officiële release op het internet gepost. 

2 Dit is de volledige tracklist van 'Reputation'. Het album bevat 15 songs.
Taylor Swift Dit is de volledige tracklist van 'Reputation'. Het album bevat 15 songs.

3 days until #reputation

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer