The Van Jets stoppen ermee. Op 31 oktober 2019 valt het doek over de band.
PN / James Arthur Gekiere The Van Jets stoppen ermee. Op 31 oktober 2019 valt het doek over de band.

The Van Jets stoppen ermee

De Vlaamse muziekgroep The Van Jets stopt ermee. De band maakte het nieuws vanochtend zelf bekend op radiozender Studio Brussel.

Fans hoeven nog niet meteen te treuren, want het einde is nog niet voor meteen. Het laatste optreden zal pas op 31 oktober 2019 plaatsvinden in de Brusselse AB. Vooraleer het zover is, komt de groep nog met enkele speciale releases, optredens en verrassingen op de proppen. “Er komt zeker nog een laatste single in de lente,” belooft frontman Johannes Verschaeve. “En we zullen elk nog wel met muziek bezig blijven. Misschien hoor je daar nog wel van.”

De bandleden hebben geen ruzie. Wat wel aan de reden van de breuk ligt, zijn de te drukke levens van de bandleden. “We willen stoppen op een hoogtepunt”, klinkt het.  

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • danny verbeeck

    Dat is jammer . Een groep die eens wat muziek ( leven in de brouwerij ) brengt . Hun kennis smaakt naar meer .

  • Remus Bogaert

    Het werd tijd ... eenzijdige muziek voor mensen met paardekleppen op.

Lees meer