2 Geen Paul Severs op Leuven Vloms 2019
Vertommen Geen Paul Severs op Leuven Vloms 2019

Uitvaartplechtigheid Paul Severs vindt plaats op 23 april: “Iedereen is welkom”

De uitvaartplechtigheid van zanger Paul Severs zal plaats vinden op dinsdag 23 april. Er wordt dan een kerkelijke plechtigheid georganiseerd in de Sint-Martinusbasiliek. Dat laat zijn zoon Christophe weten via Facebook.

“Gezien de paas- en verlofperiode en de bijhorende organisatorische voorbereidingen, werd in overleg met verschillende partijen besloten om de uitvaart van mijn vader te laten plaatsvinden op dinsdag 23 april 2019”, schrijft hij. “Die dag zal iedereen welkom zijn.”

De familie laat ook nog weten dat er geen mogelijkheid zal zijn tot laatste groet in het uitvaartcentrum. “De reacties op het overlijden van mijn vader van zowel fans, vrienden, collega’s, pers en familie zijn van een ongeziene magnitude”, laat Christophe Severs nog weten. “Wij kunnen alleen maar proberen dit alles, zo respectvol mogelijk, in goede banen te leiden. Bedankt voor alle steunbetuigingen en gelieve nog steeds de privacy van de familie te respecteren.”

2 In de Sint-Martinusbasiliek ligt ook al een rouwregister voor Paul Severs.
Mozkito In de Sint-Martinusbasiliek ligt ook al een rouwregister voor Paul Severs.

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • William Sluys

    Heel veel sterkte voor de famielie rust zacht Paul vaarwel

  • Marc Mourisse

    Veel sterkte en bedankt paul voor al die mooie muziek RIP

Lees meer