2 De Romeo's bestaan 15 jaar.
Peter De Smedt De Romeo's bestaan 15 jaar.

VIDEO. De Romeo’s vieren 15-jarig bestaan met spetterend optreden

De Antwerpse Stadsschouwburg was dit weekend het toneel voor de première van de theatertournee ‘15 Jaar De Romeo’s’. Samen met hun liveband, vieren ‘De Gukke’ (Gunther Levi), ‘De Krikke’ (Chris Van Tongelen) en ‘De Smalle’ (Davy Gilles) 1,5 decennium vriendschap. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Mochten wij drie vrouwen zijn, waren we misschien al gesplit”, zegt Chris Van Tongelen. Als enige vrijgezel blijft de va van de bende zich kostelijk amuseren. “De film, het boek, de frikandellen en saus zijn leuk, maar muziek maken die je deelt met je fans is het leukste wat er is.”

De Romeo’s verrassen met hun 15de verjaardag: “Geen bombastisch Zingpaleis-feest, maar wel drie stijlvolle theaterconcerten. Gisteren in Antwerpen, 24 november in Hasselt (Ethias Theater) en 30 november in Oostende (Kursaal). Het zijn de perfecte zalen, waar we kunnen spelen met emoties. Het ene moment staat iedereen recht, mee te zingen tijdens de foute medley of worden de luchtgitaren bovengehaald tijdens onze heavy rock medley. Het ander moment grijpen mensen naar een zakdoek als we ‘Kaarsje in mijn hart’ zingen, voor mij één van de grootste hits die we met De Romeo’s hebben opgenomen”, zegt Davy Gilles.

‘15 Jaar De Romeo’s', op 24 november in het Ethias Theater in Hasselt en op 30 november in Kursaal Oostende. Klik hier voor meer info en tickets.

2 De Romeo's bestaan 15 jaar.
RV De Romeo's bestaan 15 jaar.

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Debby SCHEIRIS

    Wat ze bereikt hebben zeg ik Chapeau, je moet het maar doen! Het was dan ook een fantastische show, stuk voor stuk goede zangers, sympathiek maar ook ik niet te vergeten werd de show begeleid door een fantastische band met topmuzikanten. Op naar nog eens 15 jaar jongens!!

  • Eddy Vermeulen

    Ik vind er niks aan, niet mijn genre, maar alle succes van de wereld jongens.

Lees meer