Nasrien Cnops
Ponsaerts Nasrien Cnops

Na haar stalker: nu is ook Instagram-account van Nasrien Cnops gehackt

NJR-presentatrice Nasrien Cnops heeft het niet makkelijk op Instagram. Na eerst al last te hebben van een stalker, werd haar account nu ook gehackt. 

“Na de stalker, zit ik nu met een hacker”, klaagt Nasrien op Instagram. Daar probeert ze haar volgers te waarschuwen voor het probleem. “Als ik rare dingen post of in een persoonlijk bericht stuur, ben ik dat niet. Er zijn ook heel wat mensen geblokkeerd geweest die ik nu dus niet meer volg, en die mij daarom ook niet meer volgen. Dus volg me gerust terug, dan zie ik meteen wie er allemaal weg was en kan ik die ook terug volgen. Sorry, mensen!”

Eerder deze maand zocht ze via Instagram naar hulp om een stalker de mond te snoeren. “Iemand een idee hoe ik anonieme bellers kan blokkeren?”, schreef ze toen. “Dit is echt telefoon stalking. Ik krijg gemiddeld 30 oproepen per dag. Om gek van te worden. De firma dankt u!” De radiostem ging ook aangifte doen bij de politie. Maar desondanks blijft haar telefoon voortdurend rinkelen. “Het lijkt wel of de beller een omweg heeft gevonden”, klonk het. 

Een foto die is geplaatst door Nasrien Cnops (@nasriencnops) op

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer