VTM

Nathalie Meskens onthult het geslacht van haar kindje tijdens Rode Neuzen Dag XL

Nathalie Meskens (37) heeft het geslacht van haar baby bekendgemaakt tijdens Rode Neuzen Dag XL. Ze deed dat voor een bomvol Sportpaleis. De actrice wordt binnenkort mama van een dochtertje. “Ik krijg van iedereen de vraag wat het nu wordt, dus ik zal het verklappen. We krijgen een meisje.”

Vorige maand vertelde Nathalie dat zij en haar vriend Nadim, een dertiger van Libanese afkomst met wie ze twee jaar samen is, in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje. “We zijn zo dankbaar voor deze zwangerschap en genieten van elke stap”, zei de actrice toen bij de bekendmaking op Instagram. “Elke dag groeien we, zoals ons kleintje in mijn buik, om de beste ouders te worden die we kunnen zijn. Zo blij om het grootste nieuws te kunnen delen dat ik ooit zal brengen! Ik word mama!”

Over het geslacht wilde Nathalie eerst niks lossen, maar vrijdagavond deed ze dat uit het niets toch. De actrice kwam als verrassing optreden in het Sportpaleis. Daar verraste ze het aanwezige publiek met de ‘gender reveal’. Recent kondigde ook haar boezemvriendin Natalia aan dat ze in blijde verwachting is van een meisje.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Edwige Spiegel

    Je moet jezelf toch al superbelangrijk vinden en extreem mediageil zijn, als je er van uitgaat dat een gans sportpaleis zou geïnteresseerd zijn in het geslacht van je baby die je verwacht ........ Is er daar echt, behalve hun familie en vrienden, iemand in geïnteresseerd ......?

  • Johan Hendrickx

    Ja, en dan? Weer voer voor de boekskes en dat is toch het enige wat telt, niewaar Meskens?

Lees meer