VTM

Nathalie Meskens onthult het geslacht van haar kindje tijdens Rode Neuzen Dag XL

Nathalie Meskens (37) heeft het geslacht van haar baby bekendgemaakt tijdens Rode Neuzen Dag XL. Ze deed dat voor een bomvol Sportpaleis. De actrice wordt binnenkort mama van een dochtertje. “Ik krijg van iedereen de vraag wat het nu wordt, dus ik zal het verklappen. We krijgen een meisje.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Vorige maand vertelde Nathalie dat zij en haar vriend Nadim, een dertiger van Libanese afkomst met wie ze twee jaar samen is, in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje. “We zijn zo dankbaar voor deze zwangerschap en genieten van elke stap”, zei de actrice toen bij de bekendmaking op Instagram. “Elke dag groeien we, zoals ons kleintje in mijn buik, om de beste ouders te worden die we kunnen zijn. Zo blij om het grootste nieuws te kunnen delen dat ik ooit zal brengen! Ik word mama!”

Over het geslacht wilde Nathalie eerst niks lossen, maar vrijdagavond deed ze dat uit het niets toch. De actrice kwam als verrassing optreden in het Sportpaleis. Daar verraste ze het aanwezige publiek met de ‘gender reveal’. Recent kondigde ook haar boezemvriendin Natalia aan dat ze in blijde verwachting is van een meisje.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer