The Ellen Show

Nederlandse zusjes schitteren op dansvloer bij Ellen DeGeneres

Wanneer talkshowhost Ellen DeGeneres vindt dat iemand getalenteerd is, doet ze er alles aan om dat in de verf te zetten. Zo ook voor de Nederlandse zusjes Rosa, Yarah en Norah, die een indrukwekkende dansoptreden gaven tijdens ‘The Ellen Show’. 

Rosa, Yarah en Norah mochten in 2019 al eens langskomen bij ‘The Ellen Show’, maar voor hun verjaardag besliste DeGeneres de drie zusjes nog eens terug te halen. Na hun geweldig dansoptreden nemen ze plaats in de zetel bij de talkshowhost. “Ellen, we kunnen je niet hard genoeg bedanken. We konden ons geen beter cadeau inbeelden dan hier te zijn”, vertellen ze. Ellen verrast de zussen ook met gloednieuwe smartphones, nadat die vertellen dat ze geen eigen toestel hebben en altijd die van hun ouders gebruiken om filmpjes te maken. “Zodat jullie de gsm van je ouders niet meer hoeven te stelen”, besluit DeGeneres.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer