Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

Niels Destadsbader spaarde kosten noch moeite voor z'n Sportpaleisconcerten: "Zelf meer verdienen of een grotere show? Dat laatste!"

54.000 krijsende fans: Niels Destadsbader (31) is er klaar voor. Vanavond trapt hij in het Sportpaleis het eerste van drie concerten af. "Ik mocht kiezen tussen zelf meer verdienen of extra geld investeren in de show. 't Is dat laatste geworden."

De twee uitverkochte Sportpaleizen van vorig jaar legden de lat voor Niels alvast hoog. Perfecte nummerkeuze, het nodige showgehalte, verrassingsduetten met onder anderen Koen Wauters en een ontroerend vader-zoonmoment: moeilijk om dat te overtreffen. "En toch gaan we de mensen nog een pak harder verrassen", zegt Niels, die speciaal voor zijn shows strakker staat dan ooit. Na 50 dagen sporten, alcohol mijden en slaatjes eten verloor hij liefst 7,5 kilo. "Een dansje heb ik de vorige keer al gedaan. Nu ga ik nog meer uit mijn comfortzone treden en een stevig tandje bijsteken."

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • DIRK VAN DESSEL

    Waarom neemt een "Stadsbader" toch steeds een bad in 't Stad in plaats van in de badkamer zoals iedereen ?

Lees meer