4 “Ik heb later ontdekt dat de psychologe een recordertje op zak had. Wat ik haar vertelde, kon zo alsnog gebruikt worden”, zegt Pommeline.
VIJF “Ik heb later ontdekt dat de psychologe een recordertje op zak had. Wat ik haar vertelde, kon zo alsnog gebruikt worden”, zegt Pommeline.

Exclusief voor abonnees

Nieuw seizoen ‘Temptation Island’ zo goed als klaar (maar meteen voor het archief?)

Krijgen we het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' ooit nog te zien in België? Dat is dé vraag die fans van de realityreeks nu al dagenlang in de ban houdt. De Nederlandse zender RTL besliste om dergelijke programma's voorlopig in het vriesvak te stoppen, maar benadrukt dat Vlaamse kijkers niet meteen hoeven te wanhopen. "Het staat VIJF vrij om hun eigen oordeel te vellen."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jef Lois

    Een goede zaak zo hoeven we al die larginalen niet meer op scherl te zien want anders als marginalen kan je deze deelnemers niet noemen ja of mss nog ho.ren

  • Niels Vanderhoogen

    Oei oei, niet uitgezonden? Krijgt de productie straks een rechtzaak aangespannen door de deelnemers; jullie ontzeggen ons de kans om BV'er te worden!!!

Lees meer