2 Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry speelden tien seizoenen lang 'Friends'.
EPA Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry speelden tien seizoenen lang 'Friends'.

Nieuwe details over ‘Friends’-reünie: Ellen Degeneres zou de reünie hosten

Steeds meer details raken bekend over de ‘Friends’-reünie. De populaire talkshowhost Ellen Degeneres zou het clubje interviewen. De reünie zou samengaan met de lancering van het videoplatform HBO Max.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Geen nieuwe aflevering van ‘Friends’ staat op programma, maar wel een grote terugkijk op de jaren van de opnames met de cast. Om dat interview af te nemen staat Ellen Degeneres naar verluidt het hoogst op de lijst. In haar eigen talkshow, kwam de presentatrice al vaak terug op een mogelijk reünie toen ze leden van de cast afzonderlijk interviewde. 

De reünie zou er komen naar aanleiding van de lancering van het nieuwe videoplatform HBO Max. HBO zou flink onderhandeld hebben met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry. De castleden zouden elk tussen de 2,25 en 2,5 miljoen dollar krijgen. Het streamingplatform kocht eerder voor 425 miljoen dollar de uitzendrechten van alle afleveringen van ‘Friends’ aan.

2 Ellen Degeneres
AP Ellen Degeneres

Lees meer