Disney

Nog 138 dagen tot Kerstmis, maar nieuwe adventskalender van Disney nu al 15 miljoen keer verkocht

Het duurt nog wel even voordat de mooiste tijd van het jaar aanbreekt, maar dat betekent niet dat er alvast nagedacht kan worden over mogelijke kerstcadeautjes. Zo startte Disney alvast via webshop Amazon de voorverkoop van een speciale adventskalender. En die was meteen een hit.

Zoals gebruikelijk bij adventskalenders kan je vanaf 1 december elke dag voor Kerstmis een vakje van de kalender openmaken. In plaats van een chocolaatje of een klein speeltje, krijg je bij deze kalender echter een speciaal Disney-boek met een verhaal van bijvoorbeeld The Lion King, Frozen of Toy Story cadeau.

De adventskalender is erg in trek, weet People. Binnen een dag werd de kalender namelijk al ruim 15,6 miljoen keer gereserveerd. Vanaf 1 oktober is de kalender pas echt beschikbaar.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer