2 Durek Verrett en Martha Louise
Twitter Durek Verrett en Martha Louise

Omstreden vriend van Noorse prinses: “We hebben drie tot vier keer seks per dag”

De Noorse prinses Märtha Louise (48) en haar vriend - de sjamaan Durek Verrett (44) - hebben opnieuw voor heel wat opschudding gezorgd in eigen land. Verrett zei in zijn eigen podcast dat hij tot wel drie of vier keer seks per dag heeft met de dochter van de Noorse koning Harald V en koningin Sonja. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

‘Ancient wisdom today’ noemt Verrett zijn podcast en tijdens een gesprek met lifestylegoeroe Dave Asprey zegt Verrett uit het niets: “Laten we het over seks hebben”. Om vervolgens te verklaren dat hij al jaren traint om zijn eigen orgasme uit te stellen. “Zodat hij zijn partner op de best mogelijke manier kan bevredigen. Soms hebben we drie tot vier keer seks per dag”, gaat Verrett verder over zijn relatie met de prinses. “Zij vraagt dan altijd: ga je klaarkomen? Ik zeg dan neen, ik ga je zo veel orgasmes geven als je wil. Als je wil, kan ik nog een paar uur volhouden. Voor mij maakt het niets uit.”

Het is niet de eerste keer dat het koppel in opspraak komt. De bom barstte toen bekend raakte dat prinses Märtha Louise een relatie was begonnen met Verret, een Amerikaans spirituele leider die onder meer Gwyneth Paltrow en Gerard Butler tot zijn fans mag rekenen. “Ik heb mijn zielsverwant gevonden”, zo vertelde Märtha Louise destijds zelf. De aankondiging veroorzaakte zo veel controverse dat haar vader besloot dat ze haar koninklijke titel niet langer mocht gebruiken. Dat de twee later op spirituele tour gingen door Noorwegen onder de slogan ‘De prinses en de sjamaan’ hielp ook al niet.

Eerder deze maand beweerde de sjamaan ook al dat hij vrouwen die veel sekspartners hadden gehad, kon “reinigen”. “Als vrouwen met veel mensen naar bed gaan, gebeurt er iets met hun vagina. Dat moet worden opgeruimd. Ik bied daar oefeningen voor aan.” Uitspraken die ook niet zo goed ontvangen werden…

2 De Noorse kroonprins Haakon en zijn zus Martha Louise.
anp De Noorse kroonprins Haakon en zijn zus Martha Louise.

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marc Deglin

    maar hij zegt er niet bij : dat één ronde na 2 minuten voorbij is.

  • Frank Vermeesch

    4 keer per dag???? en voor hoelang???? een dag zonder echt te slapen is hoogstens 17 uur en het voorspel afgetrokken ??? jongens die penis en vagina moeten het wel heel erg te verduren hebben, misschien een speciaal zalfje is wel nodig, één keer per dag is wel al heel veel hoor.........

Lees meer