3 Koen Wauters en Stijn Van Hove op Hawaï
rv VTM Sigfrid Eggers Koen Wauters en Stijn Van Hove op Hawaï

Exclusief voor abonnees

Onze showbizzreporter sprak de voorbije jaren uren met Koen Wauters over zijn huwelijksgeluk: “Of alles wel nog oké was tussen hen?”

“Valerie is de vrouw van mijn leven. Ik kan me geen leven inbeelden zonder haar.” De ogen van Koen Wauters glinsterden in de vroege zon op Hawaï. Wauters zou luttele weken later vijftig worden en nodigde me uit. We spraken over geld, roem en gezin. Drie keer een kamerbrede glimlach. Alles netjes afgevinkt. Tot op de laatste Clouseau-plaat plots een ander geluid weerklonk. Liedjes over barsten in een relatie. Liedjes over spijt en twijfel. Liedjes over Koen en Valerie, bleek gisteren helaas.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eli Bos

    Nog maar eens het bewijs dat Instagram allemaal schone schijn is. Al die mooie schijnheilige plaatjes van hun laatste vakantie samen. Fake dus.

  • Patrick Jonkers

    De gevolgen van een scheiding in een huwelijk (vooral met kinderen)......vervolgt je de rest van je leven. Dat zijn nu eenmaal de consequenties of het nu K.Wouters is of Jef om de hoek...

Lees meer