7
Instagram @pieterloridon/Njam/VTM

Exclusief voor abonnees

Ook onze BV’s zijn fan van intermittent fasting: “17 kilo kwijt en ik voel me herboren”

Intermittent fasting, je hebt er ongetwijfeld al van gehoord. Je mag eten wat je wil, je valt vanzelf af, je krijgt er een energieboost van én je voelt je beter dan ooit. Klinkt te mooi om waar te zijn? Heel wat sterren als Beyoncé, Nicole Kidman en Vanessa Hudgens zijn overtuigd, maar ook bij onze BV’s zijn heel wat fans te vinden. Onder meer Pieter Loridon (47), Louis Talpe (39) en Martine Prenen (56) zijn fan. “Zonder dat ik het wist, ben ik 35 jaar suikerverslaafd geweest”, klinkt het bij hen.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lieve Geyter

    Gezond eten en bewegen is ook een dieet maar das precies geen hype. Maaltijden overslaan is niet nodig. Het deel bewegen is het belangrijkste toch minstens 3 keer per week maar voor velen te moeilijk.

  • tommy fries

    Johanna je vergist je en verwart if met keto. Bij keto stink je inderdaad daar dat je lichaam in ketose komt. If heeft mijn gewicht met meer dan 25kg doen afnemen

Lees meer