Foto I&C/Joel Hoylaerts/Photonews

Pat Krimson haalt uit naar dj-carrière Kat Kerkhofs: “Waar is zij eigenlijk goed in?”

Zopas raakte bekend dat Kat Kerkhofs haar dj-carrière verder wil uitbouwen. Op Rock Werchter draaide ze voor het eerst plaatjes als DJ KitKat, maar nu kan je haar dus ook boeken voor allerlei events en festiviteiten. En dat nieuws wordt niet bepaald warm onthaald door 2 Fabiola-frontman en dj Pat Krimson. Op Facebook schiet hij dan ook met scherp op Kat en haar plannen. 

Op Werchter mixte Kat nummers van de Backstreet Boys, Steve Aoki, Sam Gooris en de Spice Girls vlot aan elkaar, en ook haar toekomstige sets zullen ongetwijfeld voor heel wat ambiance zorgen. Aan die ambiance hangt wel een prijskaartje: 5.000 euro voor een set van een uurtje. En voor 500 euro extra krijg je er nog eens twee danseressen bovenop.

Toch is blijkbaar niet iedereen fan. Via Facebook haalt dj Pat Krimson uit naar Kats plannen om meer en vaker achter de draaitafels te staan. “Dj’s horen thuis ACHTER een dj-booth, niet erop of ernaast”, sneert hij. “Clowns in het circus en voetballers op het veld... Schoenmaker blijf bij uw leest!” Hij stelt zich ook luidop vragen over de capaciteiten van mevrouw Dries Mertens. Waar Kat Kerkhofs goed in is, is mij nog niet duidelijk momenteel.”

Bijval

De 2 Fabiola-frontman krijgt veel bijval onder zijn bericht. “Dadelijk gaat ze nog denken dat al dat volk alleen voor haar was gekomen naar Werchter”, reageert iemand. En ook: “Correct”, “nagel op de kop”, “Er zijn betere dj’s te vinden voor die prijs”, en “Wel jammer dat zo’n mensen de plaats van echte dj’s wegkapen.” Toch springen anderen wél in de bres voor Kat. “Hier volg ik je niet, Pat. Mensen willen nu eenmaal amusement. En tijden veranderen. De tijd dat de dj elke plaat aankondigde ligt ook al ver achter ons, hé”, klinkt het onder meer. 


Vind jij de Belgische artiesten in onze Tomorrowland-woordzoeker?

Wij verstopten 19 Belgische dj’s in de onderstaande woordzoeker. Met de overgebleven letters vorm je opnieuw een artiest. Kan jij de oplossing vinden?

Om te spelen op je computer, sleep je cursor over de letters van het woord. Speel je op smartphone, sleep je vingers over het scherm of tik de eerste en laatste letter van het woord aan. Met de overgebleven letters kan je een artiest vormen, succes!

Puzzel verder van Axwell tot Yellowclaw in onze HLN app

Meer festivalwoordzoekers of meer puzzels spelen? In de nieuwe HLN-app vind je bij onze FUN-wereld elke dag nieuwe puzzels, spellen en quizzen. Klassiekers zoals Sudoku en Tetris, maar ook actuatests of een ‘donut’ bubble-shooter. Installeer de nieuwe HLN-app gratis op jouw smartphone voor iOS of Android.

174 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Paul Keulemans

    Als het nu iets met muziek te maken zou hebben, maar een plaatje opleggen en rare dingen roepen is in mijn ogen geen muziek maken ! Een goede band, daar zit veel werk in aan repeteren om de mensen te vermaken, je instrument beheersen tot in de puntjes en elke dag oefenen om je vaardigheden te onderhouden is in mijn ogen muziek maken, al is verder iedereen vrij welke muziek hij mooi vindt !

  • fred degret

    Haar man schept geld , en ze denkt ga dat ook eens proberen zonder iets wezenlijks te presteren.Vind haar niet mis ,maar waarom denken dat ze zoveel waard is..zonder ervaring etc

Lees meer