De licht excentrieke gentleman van 69 - dure sigaren in de zak van zijn dure jasjes - woont middenin de antiek. "Ik vind dat oprecht prachtig."
Florian Van Eenoo photonews De licht excentrieke gentleman van 69 - dure sigaren in de zak van zijn dure jasjes - woont middenin de antiek. "Ik vind dat oprecht prachtig."

Exclusief voor abonnees

Paul De Grande, de topantiquair uit ‘Stukken van Mensen’: “In het leven moet ge leren verliezen”

In 'Stukken van mensen' - het programma op VIER waarin bekende en onbekende Vlamingen uitzonderlijke voorwerpen proberen te verkopen aan topdealers - springt antiquair Paul De Grande er ook dit seizoen uit. De licht excentrieke gentleman van 69 met dure sigaren in de zak van zijn dure jasjes onderhandelt als geen ander: charmant, snel, meedogenloos. Al bijna een halve eeuw is hij een wereldspeler in de antiekhandel.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jos verbeek

    Ook weer iemand die totaal niet weet wat de echte wereld is. Een man van 24 die een kasteel koopt en dan beweert niet rijk te zijn en hij rijdt maar met een auto van 25.000 euro... jaja.. idioot.

Lees meer