3 In de keuken van zijn Hof van Cleve: daar is Peter Goossens (55) nog altijd zo veel mogelijk. "Al blijf ik niet meer tot 1 uur 's nachts. Lange dagen rechtstaan: het is heel belastend. Ik ben als een oldtimer: de carrosserie en de motor zijn nog goed, maar er zitten al wat wisselstukken in.
Kevin Faingnaert In de keuken van zijn Hof van Cleve: daar is Peter Goossens (55) nog altijd zo veel mogelijk. "Al blijf ik niet meer tot 1 uur 's nachts. Lange dagen rechtstaan: het is heel belastend. Ik ben als een oldtimer: de carrosserie en de motor zijn nog goed, maar er zitten al wat wisselstukken in.

Exclusief voor abonnees

Peter Goossens, nog altijd op eenzame hoogte: "Stoverij met friet, natuurlijk moet dat in de Vlaamse canon”

De man die zijn volk torentjes leerde bouwen op het bord, staat op eenzame hoogte, althans in ons land. En dat zou Peter Goossens (55) graag anders zien, zolang het niet met te veel schuimpjes en toefjes gepaard gaat. "Stoverij met friet, natuurlijk moet dat in de Vlaamse canon."

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • danny janssens

    en hoe zit met de fiscus??

  • geert vlietinck

    Stoofvlees met friet is een delicatesse gewoon, eens proberen met een bruine Leffe of Kasteelbier i.p.v van dat tafelbier.

Lees meer