2
Kristof Ghyselinck

Peter Van Asbroeck strikt theaterrol

De laatste jaren is het wat stil geworden rond Peter Van Asbroeck (56), maar nu heeft de acteur een hoofdrol te pakken in een theaterproductie.

Het gaat om een komedie die ‘Harrie Let Op De Kleintjes’ heet, en die volgend jaar vanaf februari te zien zal zijn. Het is ook meteen de eerste productie van een nieuw theatergezelschap in Gent: het Farcetheater. Het stuk is van de gelauwerde Nederlandse acteur, zanger en schrijver Jon Van Eerd. Het stuk ging in Nederland in 2016 in premiere en trok bij onze Noorderburen volle zalen.

Van Asbroeck kennen we van rollen in ‘Thuis’, ‘Wittekerke’ en ‘Zone Stad’. Hij presenteerde ook heel wat programma’s, waaronder ‘Help, mijn man is een klusser!’, en was jarenlang de stem van ‘Komen Eten’.

2
Het Farcetheater

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dominique Verbuyst

    Hij was de beste stem van Komen Eten.

Lees meer